slaapcomfort bed matras lattenbodemVandaag open van 11u00 - 18u00 slaapcomfort bed matras lattenbodem
Zo 14/07:
11u00 - 18u00
Ma 15/07:
10u00 - 18u00
Di 16/07:
10u00 - 18u00
Wo 17/07:
gesloten
Do 18/07:
10u00 - 18u00
Vr 19/07:
10u00 - 18u00
Za 20/07:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod slaapcomfort bed matras lattenbodem

Ultiem slaapcomfort in de slaapkamer

Voor het bed van je dromen, dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke slaapstijl, kom je even langs bij Peeters-Van Leeuw. Een zalig bed, een ondersteunend hoofdkussen, een drukverlagende matras: je kan je bed van boven tot onder vormgeven en zo een comfortabele slaapoplossing op maat creëren. Heerlijk slaapcomfort? Dat begint bij Peeters-Van Leeuw!

Bedden van topmerken

Naar welk type bed ben je op zoek? Eentje met een opvallend design, of een bed dat een iets subtieler ontwerp geniet? In onze meubelwinkel kan je alvast verschillende soorten bedden met elkaar vergelijken, en zo het bed kopen dat het beste bij jou en je slaapkamer past. Een uitstekend slaapcomfort bieden ze allemaal, maar het is aan jou om je favoriet eruit te kiezen.

 

 

Het belang van een goede lattenbodem

Onderschat de waarde van een goede lattenbodem (of bedbodem) niet! Op basis van je persoonlijke voorkeuren én lichaamsbouw gaan we samen op zoek naar de ideale lattenbodem. Vast of (elektrisch) verstelbaar, een extra ventilerende lattenbodem met verschillende hardheden: alle bedbodems garanderen je sowieso het nodige slaapcomfort om nog jaren van te genieten..

 

 

Welke matrassen bieden je het meeste slaapcomfort?

Of je nu kiest voor een matras van Auping, TEMPUR of Revor; op kwaliteit en comfort mag je hoe dan ook rekenen. Dankzij een drukverlagend effect, een goede ventilatie en een uitnodigend ligcomfort geef je je lichaam de nachtrust die het verdient. Kom enkele matrassen uitproberen bij ons, en ervaar zelf welke matras het beste aanvoelt.

Heerlijk slaapcomfort? Dat begint bij Peeters-Van Leeuw!
Luxueus slaapcomfort met een boxspring.

Luxueus slaapcomfort met een boxspring

Ga je voor het gemak en de luxe uitstraling van een compleet bedsysteem, dan kan je bij Peeters-Van Leeuw een boxspring kopen die je naar wens kan laten afwerken. Met onze boxsprings willen we vooral voor het luxueuze hotelgevoel gaan, en dat zal je meteen merken wanneer je er een keertje in gaat liggen! Slaapcomfort en uitstraling worden in elke boxspring telkens op magnifieke wijze samengevoegd. Benieuwd naar meer? Je bent van harte welkom in onze meubelwinkel in Veerle-Laakdal!

Verhoog je slaapcomfort met een goed hoofdkussen

Een goed hoofkussen doet meer dan je denkt. Het biedt onder andere stabiliteit tijdens de nacht, en het ontlast de spieren van je hoofd en nek. Maar welk hoofdkussen is nu ideaal voor jouw slaapstijl? Zowel voor buik-, rug- als zijslapers hebben we speciaal ontworpen hoofdkussens die een heerlijk slaapcomfort bieden.

Accessoires voor extra zit- en slaapcomfort

Ga je op reis, dan kan je bijvoorbeeld een voorgevormd reiskussen voor in de nek overwegen, of een handig verpakt draagbaar slaapsysteem met een TEMPUR oplegmatras en kussen. Of zoek je iets om wat langer en comfortabeler te zitten? Dan hebben we diverse soorten kussens om achter je rug te plaatsen, om op te gaan zitten, of om onder je knieën, armen of enkels te leggen als extra ondersteuning - ideaal voor thuis, op kantoor of op reis.

 

 

Exclusief slaapcomfort bij Peeters-Van Leeuw

Een goed bed zorgt voor een goede nachtrust. Maar wat is een goed bed? Start je zoektocht daarom in onze meubelwinkel in Veerle-Laakdal, waar we je professioneel begeleiden bij het vinden van de meest geschikte matras, een aangepast hoofdkussen en de juiste bedbodem. Zo geniet jij binnenkort van het beste slaapcomfort in je slaapkamer, op maat van jouw lichaam en slaapstijl.

Verhoog je slaapcomfort met een goed hoofdkussen.
Nieuwe folder!

Bekijk hier onze nieuwe folder en krijg een duidelijk overzicht van onze collecties en onze werkwijze. Laat je inspireren door de mooie wereld van kwalitatieve meubelen, sfeervolle interieurs en topmerken.

Lees meer slaapcomfort bed matras lattenbodemslaapcomfort bed matras lattenbodem
Top 3: De meest gekozen s ...

Ontdek de populairste stoelen bij Designmeubelen Peeters-Van Leeuw en waarom onze klanten deze stoelen kiezen. Wat vind jij het belangrijkste? Licht, comfortabel, uitzicht,...

Lees meer slaapcomfort bed matras lattenbodemslaapcomfort bed matras lattenbodem