Vandaag open van 10u00 - 18u00
Vr 18/10:
10u00 - 18u00
Za 19/10:
11u00 - 18u00
Zo 20/10:
11u00 - 18u00
Ma 21/10:
10u00 - 18u00
Di 22/10:
10u00 - 18u00
Wo 23/10:
gesloten
Do 24/10:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod

Ontdek onze bestsellers bij Designmeubelen Peeters-Van Leeuw!

We selecteren enkel de beste meubelstukken voor onze klanten. Met de nadruk op comfort en kwaliteit. Onze collectie stoelen zijn ergonomisch ontworpen en gaan lang mee. Hieronder geven we een overzicht: onze top drie bestverkochte stoelen, die perfect weerspiegelen waarom onze klanten steeds weer voor ons persoonlijk advies kiezen.

 

 

NR 1. Liz Stoel van Walter Knoll

Ben je op zoek naar een zeer lichte, stijlvolle eetkamerstoel of keukenstoel, dan is de Liz stoel een perfecte keuze. De Liz stoel van Walter Knoll is een absolute topper in ons assortiment. Deze stoel 'made in Germany' heeft een pure en elegante uitstraling. Door het gepatenteerd ontwerp, is deze stoel niet alleen bijzonder comfortabel, maar ook uitzonderlijk licht en sterk. Zeer makkelijk te hanteren.

 

Dankzij de pure vormgeving en de uitvoering in hoog kwaliteits leder past de Liz stoel bij elk type tafel en interieur. 

 

Waarom Kiezen voor de Liz Stoel?

  • Licht en Sterk: Gemakkelijk te verplaatsen zonder in te boeten aan stevigheid.

 

  • Uitzonderlijk Comfort: Hoogwaardige materialen, maken deze stoel extra comfortabel.

 

  • Veelzijdig: Pure vormgeving, past bij diverse interieurstijlen en tafels.

NR 2. Laze stoel van Arco

Zoek je een gezellige kuipstoel, die de ruimte aankleed en waar je super comfortabel op zit? De Laze stoel van Arco, een Nederlandse meubelfabrikant, is dan ideaal. Deze comfortabele kuipstoel heeft een subtiel hogere rug en is voorzien van een zachtere zitting. 

 

Je kan kiezen uit verschillende houttinten voor de massief houten pootjes en uit diverse materialen voor de bekleding, zoals stof of leder. Dit maakt het mogelijk om sfeervolle combinaties te creëren die perfect passen bij de stijl van jouw interieur. 

 

 

Waarom Kiezen voor de Laze Stoel?

  • Uitmuntend Zitcomfort: Dankzij de hogere rug, de armleuningen en de zachtere zitting.

 

  • Warme Uitstraling: Massief eiken pootjes in verschillende houttinten.

 

  • Sfeermaker: Veel stoffen om uit te kiezen, onze interieurarchitecten zorgen voor een mooi passend en mooi geheel.

 

 



NR 3. Mood stoel van Mobitec

De Mood stoel van Mobitec staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze stoel biedt de optie om te kiezen tussen houten of metalen pootjes, met of zonder armleuningen, en één- of tweekleurige bekleding. De Mood stoel kan ook draaibaar worden uitgevoerd, wat hem bijzonder functioneel maakt.

 

Het uitgebreide aanbod aan onderhoudsvriendelijke bekledingsmaterialen, van easycare stof tot beschermende ledersoorten, zorgen ervoor dat de Mood stoel bij elke familie past. Dankzij de solide constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen, is dit een duurzame keuze.

 

 

Waarom Kiezen voor de Mood Stoel?

  • Uitstekende Prijs-Kwaliteit Verhouding: Hoogwaardige meubels tegen betaalbare prijzen.

 

  • Onderhoudsvriendelijk: Veel keuze tussen easycare-stofjes en afgeschermde ledersoorten.

 

  • Belgische Kwaliteit: Gemaakt door een betrouwbare Belgische fabrikant.

Wat is jouw favoriet?

Bij Designmeubelen Peeters-Van Leeuw geloven we in het leveren van meubelen die niet alleen mooi en comfortabel zijn, maar ook duurzaam en gemaakt met vakmanschap. Onze top drie 'bestsellers', weerspiegelen deze waarden perfect. Elk van deze stoelen biedt unieke voordelen en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke smaak en de stijl van jouw woning.

 

Kom langs in onze winkel om deze prachtige stoelen zelf te proberen en ontdek waarom zoveel klanten kiezen voor deze design stoelen. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur, met persoonlijke aandacht en professioneel advies. Jouw comfort en tevredenheid zijn onze prioriteit.

 

Natuurlijk hebben we nog een ruimere collectie stoelen en barkrukken in onze winkel, bij 'ontdek hier ons aanbod' vinden jullie alvast een overzicht. Neem ook eens een kijkje bij onze realisaties, dan zie je deze toppers zeker een paar keer terugkomen in echte interieurs bij onze klanten thuis. 

 

Nog een vraag of maak je graag een afspraak? Klik hier om ons vrijblijvend te contacteren. We helpen je graag verder!

Oude Geelsebaan 100 - Laakdal 

Nieuwe folder!

Bekijk hier onze nieuwe folder en krijg een duidelijk overzicht van onze collecties en onze werkwijze. Laat je inspireren door de mooie wereld van kwalitatieve meubelen, sfeervolle interieurs en topmerken.

Lees meer
Top 3: De meest gekozen s ...

Ontdek de populairste stoelen bij Designmeubelen Peeters-Van Leeuw en waarom onze klanten deze stoelen kiezen. Wat vind jij het belangrijkste? Licht, comfortabel, uitzicht,...

Lees meer