Vandaag open van 11u00 - 18u00
Zo 25/07:
11u00 - 18u00
Ma 26/07:
10u00 - 18u00
Di 27/07:
10u00 - 18u00
Wo 28/07:
gesloten
Do 29/07:
10u00 - 18u00
Vr 30/07:
10u00 - 18u00
Za 31/07:
11u00 - 18u00
Ontdek hier ons aanbod

Decoratie

Bij Peeters-Van Leeuw vind je verfrissende interieurdecoratie voor iedere smaak. Zoek je bijvoorbeeld een elegante manier om tijdschriften op te bergen of ontbreekt er wat moderne muurdecoratie in huis? Dan laten we je hier alvast zien voor welk type decoratie je in onze toonzaal terechtkan.

Decoratie voor muren en vloeren

Hang je jas, hoed of boodschappentas aan een trendy wandhaak. Bevestig een kleurrijke kapstok aan de muur die de kinderen meteen uitnodigt om hun spullen eraan te hangen. Laat je verleiden door het opmerkelijke design van onze wandklokken, of kies als muurdecoratie een eigentijds schilderij uit. Maar ook om je vloer wat sfeervoller te maken, hebben we de juiste decoratie in huis, zoals zachte schapenvellen of handgeweven tapijten.


 

Originele lampen als decoratie

De juiste verlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid, maar uiteraard ook voor een klare blik! Daarom biedt Peeters-Van Leeuw je diverse soorten verlichting aan, die een stijlvolle én praktische decoratie vormen. Is een elegante vloerlamp met minimalistisch design misschien iets voor jou - een lamp waarvan je de lichtsterkte zelf kan bepalen, die een warm leeslicht biedt en weinig stroom verbruikt? Of ben je meer op zoek naar een design tafellamp? De ietwat industriële look van hang- en tafellampen is echter ook erg populair … Al de lampen uit ons assortiment zijn hoe dan ook prachtig als decoratie in huis!

Decoratie: voor jezelf of als geschenk?

Multifunctionele dienbladen, handdoeken, stijlvolle beeldjes als decoratie of originele vazen: deze accessoires zijn leuk om te krijgen én om te geven! Kleurrijke olifanten doen het bijvoorbeeld super goed bij kinderen, als speelgoed of zitje. En de dienbladen met eenvoudig ontwerp en subtiele kleuren kunnen echt overal in huis of op kantoor gebruikt worden – om fruit in te leggen of gewoon als decoratieve toets.

Ontdek ons ruime aanbod aan decoratie in de winkel

In onze design meubelwinkel zie je hoe de verschillende types decoratie tot hun recht komen in een modern interieur – en misschien duikt het binnenkort wel op in jouw interieur? Bij Peeters-Van Leeuw vind je alvast de nodige inspiratie om je woning of bedrijf sfeervol, hedendaags aan te kleden. Heb jij bij ons een totaalinrichting laten uitvoeren? Dan komen wij graag nog eens bij je langs om een decoratievoorstel op maat te doen.

Folder Peeters-Van Leeuw

Bekijk de folder van Peeters-Van Leeuw online en laat je inspireren vanop een veilige afstand. Klik onderaan op 'lees verder'.

Lees meer
Zo tik je outlet meubelen ...

Bij Peeters-Van Leeuw profiteer je het hele jaar door van koopjes. Tussen onze outlet meubelen vind je vast iets dat in je interieur past. Kom een kijkje nemen!

Lees meer