dressing kleerkast dressings kleerkastenVandaag pinksteren open 11-18 uur dressing kleerkast dressings kleerkasten
Zo 19/05:
pinksteren open 11-18 uur
Ma 20/05:
pinkstermaandag gesloten
Di 21/05:
10u00 - 18u00
Wo 22/05:
gesloten
Do 23/05:
10u00 - 18u00
Vr 24/05:
10u00 - 18u00
Za 25/05:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod dressing kleerkast dressings kleerkasten

Kleerkast of dressing: praktisch en mooi

Een plek waar je rustig je outfit van de dag kan uitkiezen en waar je al je kledij netjes kan opbergen: een dressing zorgt voor puur comfort. Heb je niet voldoende plaats in huis om een dressing te plaatsen, opteer dan voor een moderne kleerkast van Peeters-Van Leeuw die harmonieus in je slaapkamer wordt geïntegreerd. Praktisch, gebruiksvriendelijk en mooi: van onze kleerkasten en dressings kan je lang genieten.

Een dressing of kleerkast geplaatst volgens jouw wensen

Onze interieurarchitecten ontwerpen je dressing of kleerkast volledig naar jouw wensen. Welk type deuren wil je bijvoorbeeld, deuren die opendraaien of openschuiven? Semitransparante deuren in zwart gefumeerd glas of niet transparante deuren van hout? Of verkies je misschien wel een open dressing zonder deuren? Ook op vlak van materiaalkeuze ben je vrij. Afhankelijk van het effect en de stijl die je wil creëren, ga je bijvoorbeeld voor de warmte van hout, het koele van metaal of het strakke van lak. En welke kleurtint past het beste bij de rest van je interieur: een natuurkleur of een accentkleur, met een matte of glanzende afwerking? Zou je trouwens graag ingebouwde LED-verlichting hebben? Samen met de ervaren blik van Peeters-Van Leeuw stellen we de ideale dressing of kleerkast samen – een totaalplaatje dat klopt.

Een dressing of kleerkast geplaatst volgens jouw wensen.
ruime keuze afmetingen, materialen en indelingen

Een georganiseerde dressing of kleerkast

Voor elk kledingstuk wordt er een plekje in je kleerkast of dressing voorzien. Beslis zelf hoeveel lades en hangruimte je wenst, zodat je al je zomer- en winterkleren en accessoires netjes kan opbergen. Wanneer je voordien bijvoorbeeld de gewoonte had om je tassen onder bed weg te moffelen, of wanneer je eerst eigenlijk geen deftige plaats had om je riemen overzichtelijk op te bergen; is dat met een design kleerkast of dressing op maat verleden tijd. Je kan zelfs aparte lades laten inbouwen voor horloges, riemen, juwelen en tassen. Elk stuk krijgt zijn plaats en vind je daardoor ook gemakkelijker terug!

Trend: transparante dressing

Openheid en transparantie zie je vandaag de dag steeds meer opduiken in interieurs. Ook wanneer het over dressings en kleerkasten gaat! Bij Peeters-Van Leeuw kan je terecht voor al je kastwensen. Een populaire tendens die we vaak zien terugkomen bij een dressing of een kleerkast is dat er ofwel geen tussenschotten zijn, ofwel glazen tussenschotten zijn geïntegreerd in de dressing om een open kader en dus een gevoel van ruimte te scheppen. Je hebt ook meteen een duidelijk overzicht van al je kledingstukken en accessoires. Zou zo’n open dressing perfect passen bij je thuis? Laat het ons dan weten, en we bekijken samen de mogelijkheden in onze toonzaal.

Het comfort van een design dressing of kleerkast

Zou je graag een functionele dressing in huis hebben, of wil je een nieuwe eigentijdse kleerkast? Bij design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw heb je een ruime keuze aan gebruiksvriendelijke, stijlvolle dressings en kleerkasten, beschikbaar in diverse standaardmaten of op maat gemaakt door onze leveranciers. Om de beste keuze te maken qua afwerking en indeling, staan onze interieurarchitecten bovendien voor je klaar met deskundig advies. Benieuwd naar meer? Kom dan langs in onze toonzaal in Veerle-Laakdal!

Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer dressing kleerkast dressings kleerkastendressing kleerkast dressings kleerkasten
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer dressing kleerkast dressings kleerkastendressing kleerkast dressings kleerkasten

Wij verwelkomen jullie graag op pinkster-zondag 19 mei

van 11 tot 18 uur

 

 

 

Op pinkstermaandag 20 mei zijn wij gesloten