meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfortVandaag open van 11u00 - 18u00 meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfort
Zo 24/09:
11u00 - 18u00
Ma 25/09:
10u00 - 18u00
Di 26/09:
10u00 - 18u00
Wo 27/09:
gesloten
Do 28/09:
10u00 - 18u00
Vr 29/09:
10u00 - 18u00
Za 30/09:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfort

Welkom in onze design meubelwinkel

Een salontafel met een extra bijzondere look, een boxspring die je voorziet van alle luxe en comfort, of een verfijnde klassieker die de blikvanger van je woning wordt: bij design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw vind je prachtige hoogstaande meubelen om diverse ruimtes mee in te richten. We heten je alvast van harte welkom in onze smaakvolle meubelwinkel in Veerle-Laakdal!

Een meubelwinkel met geschiedenis

Opgericht in 1943, biedt meubelwinkel Peeters-Van Leeuw vandaag de dag nog steeds de luxe, kwaliteit en service van weleer. Het familiebedrijf, dat al verschillende generaties standhoudt, is doorheen de jaren sterk gegroeid, waardoor de winkel nu gevestigd is in een moderne winkelruimte van maar liefst 5000 m², langs de Oude Geelsebaan in Veerle-Laakdal, met parkeergelegenheid voor de deur. We zijn trots op alle voorbije jaren, en hopen ook de volgende jaren garant te staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een onberispelijke service.


 

Prachtige meubelwinkel met uitgebreide meubelcollectie

Een hedendaags interieur? Dat begint bij meubelwinkel Peeters-Van Leeuw! Dankzij onze uitgebreide collectie tijdloze meubelen van toonaangevende merken heb je keuze te over om het interieur van je huis stijlvol in te richten. Moderne stoelen en tafels, tv-meubels en dressoirs, elegante bedden en kleerkasten: stuk voor stuk bieden onze hoogstaande meubelen kwaliteit, duurzaamheid en een prachtige vormgeving.

 

 

Bezoek onze slaapafdeling en verhoog je slaapcomfort

Om je slaapkamer uit te rusten met een zalig bed, luxe boxspring of stijlvolle kleerkast zit je alvast goed bij Peeters-Van Leeuw. Maar we verhogen je slaapcomfort graag nog wat meer, en dus kan je in onze elegante meubelwinkel ook meteen een bedbodem, matras en hoofdkussen van diverse toonaangevende merken kopen, aangepast aan jouw slaapstijl. 

Dankzij diverse opleidingen beschikken we bovendien over de juiste kennis om je optimaal te begeleiden bij de keuze van een goed bed en de zoektocht naar het beste slaapcomfort. We brengen daarbij eventuele slaapproblemen in kaart, en houden rekening met jouw persoonlijke noden om zo de meest geschikte bedoplossing aan te bieden.

Design meubelwinkel inclusief interieuradvies

Bij Peeters-Van Leeuw zijn we ervan overtuigd dat een interieur niet zomaar enkele meubelen bij elkaar is, maar een weloverwogen samenspel van stijlen, kleuren en materialen. Daarom ontvang je in onze luxueuze meubelwinkel professioneel advies van gediplomeerde interieurarchitecten. Jij vertelt welke stijl je mooi vindt, en dan gaan we samen op zoek naar de meest geschikte tijdloze meubelen voor jouw interieur. Zo komen de meubelen niet alleen het beste tot hun recht in hun nieuwe omgeving, maar geniet je bovendien van een evenwichtig samengesteld modern interieur.

 

Kom langs in onze design meubelwinkel

Maak kennis met de diversiteit aan tijdloze, hoogstaande meubelen. In elk meubel wordt een eigentijdse vormgeving harmonieus samengevoegd met comfort en gebruiksgemak. Dankzij de ideale ligging van onze design meubelwinkel zijn we bovendien gemakkelijk te bereiken, en kan het winkelplezier snel beginnen.


 


🎉 80 JAAR PEETERS-VAN ...

80 jaar stijl & geschiedenis! Sinds 1943 bestaat onze familiezaak en ondersteunen we je interieur- en designdromen. Vier met ons mee en profiteer momenteel van een EXCLUSIEVE KORTING op de tijdloze Eames Lounge Chair!

Lees meer meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfortmeubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfort
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer meubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfortmeubelwinkel design meubelwinkel meubelen slaapcomfort