dressoir dressoirs design dressoir dressoir kopenVandaag open van 11u00 - 18u00 dressoir dressoirs design dressoir dressoir kopen
Zo 25/07:
11u00 - 18u00
Ma 26/07:
10u00 - 18u00
Di 27/07:
10u00 - 18u00
Wo 28/07:
gesloten
Do 29/07:
10u00 - 18u00
Vr 30/07:
10u00 - 18u00
Za 31/07:
11u00 - 18u00
Ontdek hier ons aanbod dressoir dressoirs design dressoir dressoir kopen

Een design dressoir als blikvanger

Een dressoir heeft zijn plaats zowel in de woonkamer als op kantoor. Het is een praktisch meubel om allerlei zaken in op te bergen, maar bij Peeters-Van Leeuw wordt ook belang gehecht aan de vormgeving. Moderne en warme, verfrissende en originele dressoirs: in onze meubelwinkel stellen we met plezier een aantal design dressoirs aan je voor.

Kies het design van je dressoir

Zodra je onze toonzaal in Veerle-Laakdal binnenwandelt of de foto’s op onze website bekijkt, zal je meteen merken dat elke dressoir een specifieke, eigentijdse uitstraling geniet. Alle dressoirs zijn zowel langs binnen als langs buiten tot in de puntjes afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen en puur vakmanschap. Het bovenblad, de lades, de kastdeuren, de binnenbekleding en de zijkanten van de dressoir worden allemaal op elkaar afgestemd, zodat een uitgebalanceerd geheel ontstaat. Een matte of glanzende lakafwerking in notelaar, eik, glas of keramiek: vergelijk de verschillende mogelijkheden op vlak van vormgeving en kies de dressoir uit die het beste bij je interieur past.

Kies het design van je dressoir.
Het spreekt voor zich dat een dressoir liefst van al zo goed mogelijk bij je interieurstijl past, maar vergeet ook niet naar de gebruiksvriendelijkheid te kijken.
Pastoe dressoir Joost selectie

Het praktische aspect van een dressoir

Het spreekt voor zich dat een dressoir liefst van al zo goed mogelijk bij je interieurstijl past, maar vergeet ook niet naar de gebruiksvriendelijkheid te kijken. Gelukkig weten onze leveranciers een modern design feilloos te combineren met het nodige gebruiksgemak. Afhankelijk van het type dressoir, zijn bijvoorbeeld één of meerdere lades mogelijk, alsook één of meerder modules. Bovendien kan je kiezen tussen verschillende soorten kastdeuren: deuren die al draaiend openen, die openen door erop te drukken of die openschuiven. En zou je liefst een zwevend dressoir kopen of een staand model? We hebben zelfs dressoirs in ons assortiment waarvan zowel voor- als achterzijde stijlvol zijn ontworpen, zodat je ze kan gebruiken als scheidingselement in een ruimte.

De afmetingen van je dressoir

Wil je een design dressoir kopen, dan heb je bij Peeters-Van Leeuw de keuze uit verschillende standaardmaten, afhankelijk van het model dat je uitkiest. De dressoirs kunnen ook op maat gemaakt worden door onze leveranciers. Zowel hoogte, breedte als diepte verschillen van dressoir tot dressoir. Door rekening te houden met de grootte van de kamer en de toekomstige plaats van het meubel, kan je zo de beste beslissing maken wat betreft de afmetingen. Hulp nodig? Dan staan we in onze meubelwinkel uiteraard voor je klaar.

 

 

Een dressoir kopen bij Peeters-Van Leeuw

Op basis van je interieur en je persoonlijke voorkeuren zoeken we bij Peeters-Van Leeuw (Veerle-Laakdal) naar het juiste ontwerp voor je dressoir. De rust, het evenwicht en de elegantie die de dressoirs uitstralen geven extra kracht aan je interieur. Breng een bezoekje aan onze uitgebreide toonzaal en kom deze kwaliteitsvolle, praktische meubelen met eigen ogen ontdekken.

Op basis van je interieur en je persoonlijke voorkeuren zoeken we bij Peeters-Van Leeuw (Veerle-Laakdal) naar het juiste ontwerp voor je dressoir.
Pastoe dressoir Joost selectie
Folder Peeters-Van Leeuw

Bekijk de folder van Peeters-Van Leeuw online en laat je inspireren vanop een veilige afstand. Klik onderaan op 'lees verder'.

Lees meer dressoir dressoirs design dressoir dressoir kopendressoir dressoirs design dressoir dressoir kopen
Zo tik je outlet meubelen ...

Bij Peeters-Van Leeuw profiteer je het hele jaar door van koopjes. Tussen onze outlet meubelen vind je vast iets dat in je interieur past. Kom een kijkje nemen!

Lees meer dressoir dressoirs design dressoir dressoir kopendressoir dressoirs design dressoir dressoir kopen