matras matrassen slaapcomfort beste matrasVandaag open van 10u00 - 18u00 matras matrassen slaapcomfort beste matras
Ma 04/03:
10u00 - 18u00
Di 05/03:
10u00 - 18u00
Wo 06/03:
gesloten
Do 07/03:
10u00 - 18u00
Vr 08/03:
10u00 - 18u00
Za 09/03:
11u00 - 18u00
Zo 10/03:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod matras matrassen slaapcomfort beste matras

Ruime keuze matrassen

Een zachte of harde matras, een matras voor één of twee personen, eentje met verschillende comfortzones: bij Peeters-Van Leeuw vind je de beste matras voor jouw slaapgewoonten. Wanneer je bovendien bij ons een matras bestelt, nemen we je oude matras gratis mee terug. We stellen kort onze eersteklas matrassen aan je voor!

Comfortabele matrassen

Wil je het slaapcomfort van een traditionele of moderne pocketveren matras in je slaapkamer? Een zacht, medium of harder ligcomfort; een matras van 18, 20, 22 of 24 cm hoog; een matras met 3, 4 of 5 comfortzones: tussen onze verschillende soorten matrassen vind je er sowieso eentje die het beste aansluit bij jouw slaappatroon. Hebben jij en je partner een andere voorkeur in ligcomfort, dan kan dit bij verschillende exemplaren worden gecombineerd in één tweepersoonsmatras. Voor extra ligcomfort kan je kiezen voor een matras met een flexibele schouder- en/of heupzone of voor een matrastopper. De verschillende soorten zorgen met andere woorden voor een niet te evenaren slaapcomfort. Ontdek dus snel alle (slaap)voordelen van deze bijzondere matrassen bij design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw.

 

 

Het slaapcomfort van onze matrassen

Een matras die de natuurlijke positie van je lichaam ondersteunt en die je bloedsomloop stimuleert? Dan zit je goed bij onze drukverlagende matrassen, beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo ontspan je volledig op onze matrassen, en geniet je tegelijkertijd van de nodige, zachte ondersteuning. Of kies voor een matras dat je door een beter microklimaat en unieke hoes koeler zal laten slapen. Heb je graag het vertrouwde, verende gevoel van een traditionele matras gecombineerd met een uniek, drukverlagend effect? De garantie van 10 jaar op al onze matrassen wijst trouwens duidelijk op de pure kwaliteit de je in huis haalt!

Onze matrassen: kiezen voor een unieke combinatie

Bij onze matrassen kan je kiezen uit verschillende modellen. Ze zijn telkens zo opgebouwd dat ze niet enkel verkoelend en drukverlagend werken, maar ook voor goed ligcomfort zorgen. Dankzij een speciale gelfoam comfortlaag wordt overtollige warmte namelijk doeltreffend afgevoerd en komt er een betere ventilatie tot stand. De matrassen passen zich bovendien perfect aan je lichaam aan, én je voelt minder bewegingen van je partner. Daarnaast is het middelste deel van de matras iets steviger gemaakt om extra ondersteuning te bieden aan het zwaarste deel van je lichaam, en om de levensduur van je matras te verlengen. Het comfort van een nieuwe matras is natuurlijk het belangrijkste, maar onze matrassen genieten ook allemaal een stijlvol, eigentijds ontwerp!

Matrassen van superieure kwaliteit

Wil je op een wolk slapen? Dan bieden de matrassen van Peeters-Van Leeuw het slaapcomfort dat je lichaam nodig heeft. Kies uit verschillende materialen, hardheden, hoogtes en ontwerpen. Zie je het bos niet meer door de bomen? Geen probleem. Vertrouw dan op de deskundige mening van onze slaapspecialisten. Dankzij diverse opleidingen beschikken we namelijk over de juiste kennis om de beste matras uit te kiezen voor jouw lichaam en slaapstijl.

Matrassen van superieure kwaliteit.
Nieuwe personenlift

We hebben een comfortabele personenlift geplaatst in onze winkel. Ga gemakkelijk naar onze ruime bovenverdieping. Zo is onze volledige collectie voor iedereen toegankelijk.

Lees meer matras matrassen slaapcomfort beste matrasmatras matrassen slaapcomfort beste matras
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer matras matrassen slaapcomfort beste matrasmatras matrassen slaapcomfort beste matras