Vandaag open van 11u00 - 18u00
Zo 08/09:
11u00 - 18u00
Ma 09/09:
10u00 - 18u00
Di 10/09:
10u00 - 18u00
Wo 11/09:
gesloten
Do 12/09:
10u00 - 18u00
Vr 13/09:
10u00 - 18u00
Za 14/09:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod

Design Barstoelen: Een perfecte mix van comfort, onderhoud en kwaliteit!

Tegenwoordig zijn keukeneilanden vaak uitgerust met zitplaatsen, waardoor ze perfect zijn om aan te ontbijten, te aperitieven of om gezellig samen te zijn in de keuken. Design barstoelen geven niet enkel klasse en sfeer aan je leefkeuken, maar ze zorgen ook voor een aangename zithouding.
.

Comfort: De sleutel tot genieten

Een van de belangrijkste aspecten van een goede barstoel is het zitcomfort. Je zit er vaak langer op dan dat je zou denken. Wat draagt nu net bij tot ergonomisch zitten:

 

  • Rugleuning: Een lage rugleuning kan al heel wat ondersteuning bieden. Het voordeel is dat deze onder de bovenzijde van het keukentablet komt, dit is estetisch mooier. Zoek je een volledige ondersteuning aan de rug, kies dan een exemplaar met een hogere rug.

 

  • Zachte Zitting: Een barkruk met een los kussentje of met een vaste bekleding in stof of leder, zit comfortabeler dan een kunststof of houten zitkuip.

 

  • Voetsteun: Een stevige voetsteun zorgt ervoor dat je benen ontspannen kunnen rusten, wat bijdraagt aan een comfortabele zithouding.

 

  • Zithoogte: De meeste barkrukken hebben 2 hoogtematen om uit te kiezen, de perfecte zithoogte voor aan een keukeneiland en als variant een hoge barkruk voor aan een barelement of hoge tafel te plaatsen.
Realisatie Peeters-Van Leeuw
Realisatie Peeters-Van Leeuw
lederen barkruk met hoge rugleuning
lederen barkruk met rugleuning
Eames barkruk
Eames barkruk

Onderhoud: Gemak en duurzaamheid

Onderhoudsvriendelijke barstoelen, een vraag die we dikwijls horen van onze klanten. Geen probleem, hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je barstoelen er altijd als nieuw uitzien:

 

 

  • Onderhoudsvriendelijke Stoffen: We hebben een ruim aanbod aan easy care stoffen en beschermde ledersoorten. Deze materialen zijn vlekbestendig en kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek.

 

  • Duurzame Materialen: Barkrukken in massief hout of kunststof zijn vaak iets strakker van vormgeving, gaan lang mee en zijn gemakkelijk te onderhouden.

 

  • Beschermende Coatings: Er zijn ook outdoor barstoelen, deze barkukken mogen zowel binnen als buiten gebruikt worden en kunnen tegen een stootje. De onderstellen zijn vaak gepoedercoat metaal en de zitschaal is kunststof.

Kunnen we helpen?

Design barstoelen zijn een combinatie van stijl en functionaliteit. Door te letten op comfort, onderhoud en kwaliteit, kun je stoelen kiezen die niet alleen perfect in je interieur passen, maar ook zorgen voor een aangename zitervaring en eenvoudig te onderhouden zijn.

 

Of je nu kiest voor een draaibare barkruk, barstoel met sledepoot of een houten pootje, de interieurarchitecten van Peeters-Van Leeuw stemmen jouw favoriete barkruk af op jouw leefruimte. Zo krijg het perfecte plaatje en het comfort dat je nodig hebt. 

 

Investeer in kwaliteit en geniet van de perfecte mix van design en functionaliteit met design barstoelen die jarenlang meegaan.

Kom eens langs bij Designmeubelen Peeters-Van Leeuw. We helpen je graag verder!

barkruk draaibaar
Nieuwe folder!

Bekijk hier onze nieuwe folder en krijg een duidelijk overzicht van onze collecties en onze werkwijze. Laat je inspireren door de mooie wereld van kwalitatieve meubelen, sfeervolle interieurs en topmerken.

Lees meer
Top 3: De meest gekozen s ...

Ontdek de populairste stoelen bij Designmeubelen Peeters-Van Leeuw en waarom onze klanten deze stoelen kiezen. Wat vind jij het belangrijkste? Licht, comfortabel, uitzicht,...

Lees meer