modern interieur interieur meubels warm interieurVandaag pinksteren open 11-18 uur modern interieur interieur meubels warm interieur
Zo 19/05:
pinksteren open 11-18 uur
Ma 20/05:
pinkstermaandag gesloten
Di 21/05:
10u00 - 18u00
Wo 22/05:
gesloten
Do 23/05:
10u00 - 18u00
Vr 24/05:
10u00 - 18u00
Za 25/05:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod modern interieur interieur meubels warm interieur

Zo maak je een modern interieur gezellig

Wil je graag een modern interieur? Dan kies je meubels die daarbij passen, zoals een design eettafel met bijbehorende stoelen en een design salon. Maar ook het kleurgebruik, het lichtspel en het materiaal spelen een belangrijke rol. Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Kleurrijk modern interieur

In een modern interieur komen vooral wit, zwart en grijs voor. Kleur fleurt het geheel wat op. Denk aan een designklassieker of een decoratie-item in een opvallende of warme kleur of een accentmuur in een contrasterende of donkerdere kleur. Rood, geel en bruin hebben een warme uitstraling, dus daar kun je zeker mee spelen. Wat ook altijd werkt: goud! Van subtiele accenten tot opvallende blikvanger, een vleugje goud brengt warmte in elk modern interieur.

 

Sfeervol modern interieur

Een modern interieur baadt doorgaans in het licht dankzij grote glaspartijen of lichtkoepels. ’s Avonds en in de winter is je verlichting bepalend voor de sfeer. Spots of hanglampen verdelen het licht zachtjes en gelijkmatig over de ruimte. Sfeerverlichting zoals een elegante vloerlamp of een stijlvolle tafellamp met ingebouwde dimmer creëren pas echt gezelligheid en warmte in een modern interieur. Net als kaarsen in mooie kandelaars of unieke kaarsenhouders.

 

Zintuigelijk modern interieur

Strakke lijnen zijn kenmerkend voor een modern interieur. Dat is wat de echte liefhebbers ervan ook verkiezen. Met kussens, dekens en tapijten in zachte stoffen buig je die strakke look toch subtiel om. Daarbij werken zowel lichte als opvallende kleuren. Natuurlijke materialen zoals hout en steen hebben zelf een warme uitstraling. Ze voegen dus ook een warm accent toe aan een modern interieur. Decoratie in bamboe, jute, steen, hout of riet brengen alles mooi in balans.

 

‘Groen’ modern interieur

Bloemen en planten scheppen meteen een huiselijke sfeer, ook in een modern interieur. Enkele voorbeelden: een weelderige hangplant, een unieke bonsai of een exotische struik. Ze brengen niet alleen de natuur naar binnen, maar zijn echt de finishing touch van elke ruimte. Wil je toch vooral de strakke look behouden? Haal dan vazen en plantenbakken met geometrische vormen en stoere kleuren in huis.

 

Kom je modern interieur kiezen bij Peeters-Van Leeuw.

Tips om een modern interieur gezellig te maken.
Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer modern interieur interieur meubels warm interieurmodern interieur interieur meubels warm interieur
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer modern interieur interieur meubels warm interieurmodern interieur interieur meubels warm interieur

Wij verwelkomen jullie graag op pinkster-zondag 19 mei

van 11 tot 18 uur

 

 

 

Op pinkstermaandag 20 mei zijn wij gesloten