dressing kleerkast indeling dressing kasten dressingVandaag open van 10u00 - 18u00 dressing kleerkast indeling dressing kasten dressing
Di 05/12:
10u00 - 18u00
Wo 06/12:
gesloten
Do 07/12:
10u00 - 18u00
Vr 08/12:
10u00 - 18u00
Za 09/12:
11u00 - 18u00
Zo 10/12:
11u00 - 18u00
Ma 11/12:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod dressing kleerkast indeling dressing kasten dressing

Hoe blijft je dressing ordelijk?

Iedereen droomt van een dressing. Logisch, want dat is erg handig. Al je kleding zit netjes opgeborgen en ordelijk gerangschikt. Je bespaart ruimte in je slaapkamer omdat je daar geen kleerkast meer nodig hebt. Maar hoe kies je nu de juiste (kleer)kasten die je dressing helemaal af maken? En hoe voorkom je dat je dressing een rommeltje wordt?

Deel je dressing goed in

Een nette dressing begint natuurlijk bij een goede indeling. Plaats je kleerkasten ordelijk, zonder al te veel hoekjes waar rommel kan ontstaan. Zorg dat er genoeg legplanken zijn in je kleerkasten. Die zijn handig voor stapels kleding, maar ook voor spullen die je niet zo vaak gebruikt, zoals hoeden, koffers, … Daarvoor voorzie je het best opbergdozen. Die houden je kleerkast netjes én beschermen je spullen tegen stof. Puilen je kleerkasten echt uit? Overweeg dan eens om je kleding uit te sorteren en weg te geven wat je niet of zelden draagt. Zo behoud je het overzicht in je dressing.

 

Vermijd hotspots in je dressing

Soms wordt je dressing ongemerkt rommelig of zelfs chaotisch. Plots ontstaat er een hoopje T-shirts en broeken op de lage kast of hangen er enkele truien over de stoel. Die heb je maar één keer aangetrokken en hoeven dus nog niet in de was. Maar je vindt ze ook niet proper genoeg om ze weer in de kast of lade te leggen.

Zo houd je je dressing ordelijk.

Uiteindelijk zijn ze zo gekreukt dat ze toch in de wasmand belanden. De oplossing: weg met hotspots in je dressing! Voorzie in je kleerkast een apart gedeelte met kleerhangers om die kleren op te hangen. Zo slingeren ze niet meer rond in je dressing.

Enkele tips om je dressing ordelijk te houden.

Schep orde in de lades van je dressing

Een lade is handig voor kleine kleding zoals kousen en ondergoed. Het is wel lastig dat alles al snel door elkaar gaat liggen waardoor je op zoek moet naar de bijpassende sok of je favoriete riem. Daar heb je ’s ochtends helemaal geen tijd voor! De oplossing: verdeel je lades in compartimenten. Geef al je spullen een vaste plaats. Zo vind je op elk moment alles gemakkelijk terug en blijft je dressing overzichtelijk. Bij Peeters-Van Leeuw heb je een ruime keuze uit kleerkasten met en zonder lades. Die kun je combineren tot de perfecte dressing voor jouw garderobe.

 

Bij Peeters-Van Leeuw vind je allerlei kleerkasten voor je dressing. Vraag raad aan onze adviseurs.

🎉80 JAAR PEETERS-VAN L ...

80 jaar stijl & geschiedenis! Sinds 1943 bestaat onze familiezaak en ondersteunen we je interieur- en designdromen. Vier met ons mee en profiteer momenteel van een EXCLUSIEVE KORTING op de tijdloze Eames Lounge Chair!

Lees meer dressing kleerkast indeling dressing kasten dressingdressing kleerkast indeling dressing kasten dressing
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer dressing kleerkast indeling dressing kasten dressingdressing kleerkast indeling dressing kasten dressing