dressing kleerkast indeling dressing kasten dressingVandaag pinksteren open 11-18 uur dressing kleerkast indeling dressing kasten dressing
Zo 19/05:
pinksteren open 11-18 uur
Ma 20/05:
pinkstermaandag gesloten
Di 21/05:
10u00 - 18u00
Wo 22/05:
gesloten
Do 23/05:
10u00 - 18u00
Vr 24/05:
10u00 - 18u00
Za 25/05:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod dressing kleerkast indeling dressing kasten dressing

Hoe blijft je dressing ordelijk?

Iedereen droomt van een dressing. Logisch, want dat is erg handig. Al je kleding zit netjes opgeborgen en ordelijk gerangschikt. Je bespaart ruimte in je slaapkamer omdat je daar geen kleerkast meer nodig hebt. Maar hoe kies je nu de juiste (kleer)kasten die je dressing helemaal af maken? En hoe voorkom je dat je dressing een rommeltje wordt?

Deel je dressing goed in

Een nette dressing begint natuurlijk bij een goede indeling. Plaats je kleerkasten ordelijk, zonder al te veel hoekjes waar rommel kan ontstaan. Zorg dat er genoeg legplanken zijn in je kleerkasten. Die zijn handig voor stapels kleding, maar ook voor spullen die je niet zo vaak gebruikt, zoals hoeden, koffers, … Daarvoor voorzie je het best opbergdozen. Die houden je kleerkast netjes én beschermen je spullen tegen stof. Puilen je kleerkasten echt uit? Overweeg dan eens om je kleding uit te sorteren en weg te geven wat je niet of zelden draagt. Zo behoud je het overzicht in je dressing.

 

Vermijd hotspots in je dressing

Soms wordt je dressing ongemerkt rommelig of zelfs chaotisch. Plots ontstaat er een hoopje T-shirts en broeken op de lage kast of hangen er enkele truien over de stoel. Die heb je maar één keer aangetrokken en hoeven dus nog niet in de was. Maar je vindt ze ook niet proper genoeg om ze weer in de kast of lade te leggen.

Zo houd je je dressing ordelijk.

Uiteindelijk zijn ze zo gekreukt dat ze toch in de wasmand belanden. De oplossing: weg met hotspots in je dressing! Voorzie in je kleerkast een apart gedeelte met kleerhangers om die kleren op te hangen. Zo slingeren ze niet meer rond in je dressing.

Enkele tips om je dressing ordelijk te houden.

Schep orde in de lades van je dressing

Een lade is handig voor kleine kleding zoals kousen en ondergoed. Het is wel lastig dat alles al snel door elkaar gaat liggen waardoor je op zoek moet naar de bijpassende sok of je favoriete riem. Daar heb je ’s ochtends helemaal geen tijd voor! De oplossing: verdeel je lades in compartimenten. Geef al je spullen een vaste plaats. Zo vind je op elk moment alles gemakkelijk terug en blijft je dressing overzichtelijk. Bij Peeters-Van Leeuw heb je een ruime keuze uit kleerkasten met en zonder lades. Die kun je combineren tot de perfecte dressing voor jouw garderobe.

 

Bij Peeters-Van Leeuw vind je allerlei kleerkasten voor je dressing. Vraag raad aan onze adviseurs.

Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer dressing kleerkast indeling dressing kasten dressingdressing kleerkast indeling dressing kasten dressing
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer dressing kleerkast indeling dressing kasten dressingdressing kleerkast indeling dressing kasten dressing

Wij verwelkomen jullie graag op pinkster-zondag 19 mei

van 11 tot 18 uur

 

 

 

Op pinkstermaandag 20 mei zijn wij gesloten