slapen zomer hitte hittegolfVandaag open van 10u00 - 18u00 slapen zomer hitte hittegolf
Di 05/12:
10u00 - 18u00
Wo 06/12:
gesloten
Do 07/12:
10u00 - 18u00
Vr 08/12:
10u00 - 18u00
Za 09/12:
11u00 - 18u00
Zo 10/12:
11u00 - 18u00
Ma 11/12:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod slapen zomer hitte hittegolf

Met dit beddengoed versla je de hitte

Wist je dat je met enkele aanpassingen aan je beddengoed gemakkelijker door snikhete nachten komt? En dat is wel nodig, want de laatste jaren zijn hittegolven een normaal zomers verschijnsel. Dan koelt het ’s nachts nauwelijks af waardoor veel mensen niet kunnen slapen – met enorme vermoeidheid tot gevolg. Zalig dat je beddengoed het geheime wapen is!

Beddengoed dat ademt

Onder beddengoed van ademend fris katoensatijn kun je eigenlijk het hele jaar door comfortabel slapen. Dat bedlinnen van hoge kwaliteit absorbeert je zweet en geeft het af aan de lucht. Daardoor voelt je beddengoed altijd fris en aangenaam aan en slaap jij als een roos. Combineer dit zalige beddengoed zeker met niet-kreukende hoeslakens. Dan hoef je niet te strijken tijdens een hittegolf.

 

Apart beddengoed

Beddengoed in een tweepersoonsbed hoeft niet gedeeld te worden, ook al lijkt het voor velen een ongeschreven wet. Het is een beter idee om tijdens hete zomers onder aparte donsdekens te slapen, want dan kan je die aan je eigen lichaamswarmte aanpassen. Geen getrek en geduw meer met je beddengoed als jij liever bloot ligt en je partner niet.

Met deze tips over beddengoed slaap je door elke nacht.
Zoek op warme nachten verkoeling in dit soort beddengoed.

Extra ventilatie onder je beddengoed

Ten slotte kun je dat zalig frisse en aparte beddengoed combineren met een ventilerende matrasbeschermer en kussenbeschermer die je eenvoudig over je matras en kussen trekt. Dankzij hun extra luchtlaag profiteer jij van extra ventilatie, vochtregulering en veerkrachtigheid. De beschermer voert warme lucht af zodat jij een frisser gevoel hebt. Een zalige nacht hangt dus niet alleen van je beddengoed af.

 

Verkoeling via je beddengoed

Op zoek naar wat koelte in de zomer? Kom langs bij Peeters-Van Leeuw en wapen je tegen elke hittegolf met het juiste beddengoed.

🎉80 JAAR PEETERS-VAN L ...

80 jaar stijl & geschiedenis! Sinds 1943 bestaat onze familiezaak en ondersteunen we je interieur- en designdromen. Vier met ons mee en profiteer momenteel van een EXCLUSIEVE KORTING op de tijdloze Eames Lounge Chair!

Lees meer slapen zomer hitte hittegolfslapen zomer hitte hittegolf
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer slapen zomer hitte hittegolfslapen zomer hitte hittegolf