outlet meubelen meubelen design meubelen interieurVandaag gesloten outlet meubelen meubelen design meubelen interieur
Wo 17/04:
gesloten
Do 18/04:
10u00 - 18u00
Vr 19/04:
10u00 - 18u00
Za 20/04:
11u00 - 18u00
Zo 21/04:
11u00 - 18u00
Ma 22/04:
10u00 - 18u00
Di 23/04:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod outlet meubelen meubelen design meubelen interieur

Zo tik je outlet meubelen op de kop

Wist je dat je bij Peeters-Van Leeuw niet hoeft te wachten op de solden om op koopjesjacht te gaan? Bij ons kun je het hele jaar door design meubelen op de kop tikken voor een mals prijsje: onze mooie outlet meubelen. Ben je dus nog op zoek naar unieke design meubelen om aan jouw interieur toe te voegen? Kom dan eens langs onze outlet store – online én offline. Je vindt er gegarandeerd het design meubel van je dromen.

 

 

Ontdek onze showroomsales

Spot interessante outlet meubelen

Wat zijn outlet meubelen nu precies? De modellen in onze outlet store hebben in de toonzaal gestaan. Van luxueuze relaxen en comfortabele bedden tot opvallende salons en oogstrelende tafels. Stuk voor stuk prachtexemplaren, maar niet meer gloednieuw uit de verpakking. Daarom krijgen ze een interessant prijskaartje. Sla je je slag? Dan blinkt er straks een echt designmeubel in je huis. Zonder dat je al te diep in je portefeuille moest graaien. Het is dus zeker interessant om ons aanbod van outlet meubelen in de gaten te houden. Er komen regelmatig nieuwe exemplaren bij – altijd met fikse kortingen.

 

 

Alle soorten outlet meubelen

Tussen onze outlet meubelen vind je alles wat je maar in onze toonzaal ziet. Designbedden die je alle comfort bieden voor een welverdiende en deugddoende nachtrust. Eetkamers die de show stelen dankzij hun prachtig spel van lijnen, materialen en kleuren. Designsalons waarin je zalig wegzakt voor je favoriete film. 


Tussen onze outlet meubelen vind je alles wat je maar in onze toonzaal ziet.
Ga voor outlet meubelen van topmerken.

En natuurlijk ook stijlvolle relaxen die zich ontpoppen tot de blikvanger in jouw interieur. Je ziet het: in ons aanbod van outlet meubelen vind je zeker je gading. Soms losse stukken. Soms zelfs volledige slaap- of eetkamers. Zo stel je in een wip het mooiste design interieur samen.

 

 

Outlet meubelen van topmerken

 

Onze outlet meubelen hebben allemaal dezelfde kwaliteit en duurzaamheid die je van ons verwacht. Het zijn immers de design meubelen die we in onze meubelwinkel verkopen en die je in onze toonzaal kunt uitproberen en testen. Omdat we je graag de kans geven om ons hele aanbod te zien, veranderen we de toonzaal regelmatig. De toonzaalmodellen die plaatsmaken voor nieuwe hebben nog een mooi leven als pronkstuk voor de boeg en krijgen dus een eervolle plaats in onze outlet store. Klaar om naar hun gouden mandje te gaan. Wie weet binnenkort in jouw huis!

 

Kom langs bij Peeters-Van Leeuw en snuister het hele jaar door tussen unieke design meubelen aan outletprijzen.

 

Ontdek onze showroomsales

Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer outlet meubelen meubelen design meubelen interieuroutlet meubelen meubelen design meubelen interieur
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer outlet meubelen meubelen design meubelen interieuroutlet meubelen meubelen design meubelen interieur