bedden bed kwalitatieve bedden verstelbaar bedVandaag open van 10u00 - 18u00 bedden bed kwalitatieve bedden verstelbaar bed
Di 05/12:
10u00 - 18u00
Wo 06/12:
gesloten
Do 07/12:
10u00 - 18u00
Vr 08/12:
10u00 - 18u00
Za 09/12:
11u00 - 18u00
Zo 10/12:
11u00 - 18u00
Ma 11/12:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod bedden bed kwalitatieve bedden verstelbaar bed

Bedden waarin je wegdroomt

Goede bedden zijn cruciaal voor een goede nachtrust. Wanneer je bed niet helemaal bij jou past, zit je binnen de kortste keren met rug- of nekklachten. Zorg er dus voor dat je een bed koopt dat helemaal aansluit bij jouw noden. En vergeet niet: iedereen is anders. Bedden ook. Een bed dat voor de ene perfect is, bezorgt de andere misschien slapeloze nachten. Ga met je aankoop dus zeker niet over één nacht ijs.

Bedden zijn vast of verstelbaar

Vroeger waren de meeste bedden vast. Je kon ze dus niet aan de vorm van je lichaam aanpassen. Rechtop zitten deed je eenvoudig met wat kussens in je rug. Tegenwoordig zijn bedden met een verstelbare bodem heel normaal. Ze zijn verkrijgbaar met een spiraal-, latten- of schotelbodem. Wil je een verstelbaar tweepersoonsbed? Dan kun je zelfs beiden een eigen bodem kiezen. Dan kun jij al slapen terwijl je partner nog wat leest. Of je voor een vast of verstelbaar bed gaat, kies je zelf op basis van je persoonlijke voorkeur. In de toonzaal helpen we je graag kiezen.

 

 

Bedden moeten ondersteuning bieden

Voor een ideale nachtrust moet je bed je lichaam helemaal ondersteunen. Daarvoor werken de bodem, de matras én het kussen samen. Het is dus belangrijk dat je zorgvuldig kiest. Want dankzij een goede ondersteuning slaap je vaster en sta je ’s morgens energieker op.

Of je voor een vast of verstelbaar bed gaat, kies je zelf op basis van je persoonlijke voorkeur. In de toonzaal helpen we je graag kiezen.

Twijfel je over de beste combinatie? Dan maakt een slaapsysteem het je gemakkelijk: daarbij zijn alle onderdelen vooraf al op elkaar afgestemd. Zo krijg je meteen de ondersteuning die je nodig hebt. Maar ook hier geldt: neem het bed dat helemaal voldoet aan je eigen voorkeuren.

 

 

Snufjes maken bedden nog comfortabeler

Wist je dat er tweepersoonsbedden zijn die je eenvoudig uit elkaar schuift? Zo kun je ze eenvoudiger opmaken en eronder stofzuigen. Bij een verstelbaar bed pas je de zithouding aan zodat je er veiliger en gemakkelijker uit kunt stappen. Snurk je? Dan heeft het merk Auping de oplossing: een antisnurkfunctie die verbonden is met een app. Snurk je te luid? Dan word je zachtjes wakker gemaakt. En ’s morgens wekt een ingebouwde wekker je door het ruggedeelte van je bed een beetje te laten bewegen. Tot slot zijn er ook bodems met een massagefunctie.

Let bij je aankoop op de stijl van de bedden.

Bedden mogen ook mooi zijn

Let bij je aankoop ook op de stijl van de bedden. Welk past in je slaapkamer? Is er een mooi contrast met de muur waartegen het komt? Je slaapt beter in een sobere kamer. Kies dus voor zachte tinten, hout, … En beddengoed van goede kwaliteit. Dat gaat langer mee, ziet er mooi uit en voelt ongelofelijk comfortabel.

 

Kwalitatieve bedden waarin je helemaal wegdroomt? Die vind je bij Peeters-Van Leeuw!

🎉80 JAAR PEETERS-VAN L ...

80 jaar stijl & geschiedenis! Sinds 1943 bestaat onze familiezaak en ondersteunen we je interieur- en designdromen. Vier met ons mee en profiteer momenteel van een EXCLUSIEVE KORTING op de tijdloze Eames Lounge Chair!

Lees meer bedden bed kwalitatieve bedden verstelbaar bedbedden bed kwalitatieve bedden verstelbaar bed
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer bedden bed kwalitatieve bedden verstelbaar bedbedden bed kwalitatieve bedden verstelbaar bed