designklassiekers interieur designmeubelen designVandaag pinksteren open 11-18 uur designklassiekers interieur designmeubelen design
Zo 19/05:
pinksteren open 11-18 uur
Ma 20/05:
pinkstermaandag gesloten
Di 21/05:
10u00 - 18u00
Wo 22/05:
gesloten
Do 23/05:
10u00 - 18u00
Vr 24/05:
10u00 - 18u00
Za 25/05:
11u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod designklassiekers interieur designmeubelen design

Designklassiekers voor tijdloos interieur

Wil je graag investeren in unieke designmeubelen, maar weet je niet goed welke meubelstukken ook na tien jaar nog mooi en trendy zullen zijn? Kies dan voor designklassiekers. Met die tijdloze meubelen geniet je je hele leven van design in je interieur. Weet je niet waar je designklassiekers vindt, of hoe je nu al kunt weten wat er over tien jaar nog altijd trendy is? Wij helpen je graag op weg.

 

 

Designklassiekers passen in elk interieur

Een designmeubel trekt alle aandacht naar zich toe. Daarom is het belangrijk dat het qua stijl en materiaal tijdloos is. Want een designklassieker is dan wel een blikvanger, het meubel mag nooit uit de toon vallen. Hoe je weet dat je een tijdloze designstoel of -tafel op de kop hebt getikt? Als het moeiteloos samensmelt met de rest van je interieur. Door de gebogen houten basis, de eenvoudige stalen poten of de stevige plastic zitting.

 

 

 

Designklassiekers hoeven niet kleurrijk te zijn

Denk je bij design spontaan aan een knalrode keukenstoel of een felblauwe zetel? Logisch, want veel designmeubelen hebben een opvallende kleur.

Wil je graag investeren in unieke designmeubelen, maar weet je niet goed welke meubelstukken ook na tien jaar nog mooi en trendy zullen zijn?
Toch is dat niet altijd het geval. Denk aan de koffiehuisstoel van Thonet of de Lounge Chair van Charles en Ray Eames. Die bekende designklassiekers zijn prachtig in sobere kleuren. Hun strakke vormgeving en rustieke afwerking geven uw interieur meteen een tijdloze uitstraling. Daarom zijn ze ook zo populair.
Designmeubelen gaan zo goed op in je interieur, dat je ze nooit meer wilt vervangen.

Op designklassiekers geraak je niet uitgekeken

Designmeubelen gaan zo goed op in je interieur, dat je ze nooit meer wilt vervangen. Je geeft die pronkstukken hooguit een andere – nog specialere – plek in huis, zodat ze beter tot hun recht komen. Want tijdloze designklassiekers gaan nooit vervelen. Ze combineren comfort met eenvoud en geven je interieur een eigenzinnige look. Logisch dat je je designklassiekers met hun speelse karakter niet meer weg kunt denken uit je woonkamer of keuken.

 

 

Ben je helemaal mee met wat designklassiekers precies zijn? Probeer je graag eens een vintage stoel of elegante design lounge chair uit? Of wil je weten of zo’n designmeubel wel echt in je bestaande interieur past? Kom dan eens langs bij Peeters-Van Leeuw voor het beste advies op maat. Onze experts zoeken samen met jou uit welke designmeubelen perfect samensmelten met je bestaande meubelen en stijl.  

Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer designklassiekers interieur designmeubelen designdesignklassiekers interieur designmeubelen design
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer designklassiekers interieur designmeubelen designdesignklassiekers interieur designmeubelen design

Wij verwelkomen jullie graag op pinkster-zondag 19 mei

van 11 tot 18 uur

 

 

 

Op pinkstermaandag 20 mei zijn wij gesloten