meubels exclusieve meubels meubelstuk interieurVandaag gesloten meubels exclusieve meubels meubelstuk interieur
Za 15/08:
gesloten
Zo 16/08:
11.00u tot 18.00u
Ma 17/08:
10.00u tot 18.00u
Di 18/08:
10.00u tot 18.00u
Wo 19/08:
gesloten
Do 20/08:
10.00u tot 18.00u
Vr 21/08:
10.00u tot 18.00u
Met zijn tweetjes winkelen? Neem rustig de tijd. Maak een afspraak op voorhand of ter plaatse.
Ontdek hier ons aanbod meubels exclusieve meubels meubelstuk interieur

Daarom kies je voor exclusieve meubels

Schreeuwen je meubels al een tijdje om vervanging? Of ben je op zoek naar dat éne meubelstuk om je interieur helemaal af te maken? Dan raden we je aan om te kiezen voor één of meerdere exclusieve meubels. Waarom? Er zijn redenen genoeg, maar we sommen de 5 belangrijkste voor je op.

Exclusieve meubels zijn opvallend uniek

Het eerste wat mensen zien als ze bij je thuis langskomen, buiten dan je overenthousiaste, springerige hond, is je interieur. Wie kiest voor exclusieve meubels, kiest bewust voor een interieur dat niet alledaags of saai is. Integendeel, met een exclusief meubel is jouw interieur juist opvallend uniek. En dat zie je zodra je een voet bij je binnen zet!

 

 

De klasse van exclusieve meubels

Een exclusief meubelstuk, dat straalt klasse uit. Geef je je hele inrichting een make-over en kies je voor meerdere design meubels, dan tilt het je interieur zelfs naar een hoger niveau. Zo’n hoog niveau dat je vrienden je vroeg of laat zeggen dat je een interieur ‘uit de boekskes’ hebt. Da’s pas een klassevol interieur.

Exclusieve meubels zijn opvallend uniek.

Kwaliteit en duurzaamheid boven bij exclusieve meubels

Feit: exclusieve meubels zijn enorm kwalitatief. Ze worden vaak op ambachtelijke wijze vervaardigd uit de meest hoogwaardige, duurzame materialen. Dat ze met veel liefde gemaakt zijn, zie je niet alleen. Je merkt het ook aan hun lange levensduur. En hoelang ze als uniek, tijdloos stuk meegaan in jouw interieur. Dat is pas duurzaam!

Exclusieve meubels voor elke stijl.

Exclusieve meubels, ook voor jou

Heb je het gevoel dat zo’n design interieur niet voor jou is weggelegd? Nee hoor, ook jij kan een exclusief meubel in huis halen. Eén pronkstuk is al voldoende om jouw interieur net dat tikkeltje meer te geven. Of je nu kiest voor een kastje of een fauteuil, jouw exclusief meubel is vast gespreksonderwerp nummer één bij je volgende feestje!

 

 

Exclusieve meubels voor elke stijl

Of je nu houdt van een hypermodern interieur of toch meer van een warm, landelijk interieur, exclusieve meubels heb je in elke stijl. Twijfel je of het meubelstuk van je dromen wel past in jouw interieur? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze ruime toonzaal. We geven je met veel plezier advies op maat. Zo geniet jij binnenkort van jouw exclusief interieur!

Gesloten op zaterdag 15 a ...

Wij zijn gesloten op zaterdag 15 augustus. Op zondag staan we terug klaar en zijn we open van 11 uur tot 18 uur.

Lees meer meubels exclusieve meubels meubelstuk interieurmeubels exclusieve meubels meubelstuk interieur
Designmeubelen, de invest ...

In dit artikel lichten we toe waarom designmeubelen gegarandeerd de investering waard zijn – je krijgt er immers veel meer voor terug dan je denkt.

Lees meer meubels exclusieve meubels meubelstuk interieurmeubels exclusieve meubels meubelstuk interieur