designmeubel eyecatcher interieur stijlvol interieurVandaag open van 10u00 - 18u00 designmeubel eyecatcher interieur stijlvol interieur
Vr 19/04:
10u00 - 18u00
Za 20/04:
11u00 - 18u00
Zo 21/04:
11u00 - 18u00
Ma 22/04:
10u00 - 18u00
Di 23/04:
10u00 - 18u00
Wo 24/04:
gesloten
Do 25/04:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod designmeubel eyecatcher interieur stijlvol interieur

Een designmeubel als eyecatcher

De kers op de taart na een geslaagd avondje cocoonen met vrienden bij jou thuis? Dat je gasten je nog dagen-, of zelfs wekenlang complimentjes geven over jouw gezellige interieur. Maar hoe krijg je een stijlvol interieur dat toch praktisch én betaalbaar is? Door in elke ruimte een designmeubel als eyecatcher te gebruiken natuurlijk!

Drie vliegen in één klap

De belangrijkste regel voor een geslaagd interieur? Zorg voor een eyecatcher! Dat is het pronkstuk van je interieur dat alle aandacht naar zich toe trekt zodra je de kamer binnenstapt. Het is dus dé remedie tegen een saai interieur. Kies je voor een designmeubel als eyecatcher? Dan sla je trouwens twee vliegen in één klap. Het laat zien dat je woning stijlvol is ingericht én het leidt de aandacht af van dingen die minder mooi zijn, zoals een afgeleefde, goedkope sofa of een donkere hoek. Bonus: als je kiest voor een designmeubel als eyecatcher, hoef je slechts één item te vervangen als de mode of jouw smaak verandert. Handig!

 

 

Lief voor de portemonnee

Design heeft natuurlijk zijn prijskaartje, maar in combinatie met goedkopere stukken kan je met een designeyecatcher toch een stijlvol interieur samenstellen. Het is dus de ideale manier om, wanneer je budget even niet mee wil, stilletjesaan je interieur te vervangen of op te waarderen. Dat is dus goed voor je interieur én lief voor je portemonnee. Eén designeyecatcher per kamer zorgt al voor een ware transformatie van je interieur. Geen excuses meer dus, stap die designmeubelzaak gewoon binnen. Bij Peeters-Van Leeuw ben je alvast meer dan welkom.

Als je kiest voor een designmeubel als eyecatcher, hoef je slechts één item te vervangen als de mode of jouw smaak verandert.
Je wil dus een designmeubel als eyecatcher voor je interieur.

Oog voor design

Je wil dus een designmeubel als eyecatcher voor je interieur. Maar waarop moet je dan letten wanneer je op zoek gaat naar het ultieme pronkstuk? In de eerste plaats is het vooral belangrijk dat het meubel de ruimte ondersteunt. Die ene designsofa is dan wel prachtig, maar als hij zo groot is dat je met je neus letterlijk op je televisie plakt, kies je beter voor een kleiner stuk. Een eyecatcher hoeft dus niet per se groot te zijn, maar past vooral bij de ruimte zelf. Daarbuiten kan eigenlijk alles: van vrolijk gekleurde vloerkleden en zachte zetels tot strakke stoelen, een prachtig bed of een toffe salontafel. Wat je ook kiest: zorg ervoor dat het in het oog springt zodra je de ruimte betreedt. Het geeft je meteen een leuk gespreksonderwerp bij je volgende feestje én je gasten zijn stikjaloers op jouw stijlvol interieur. Win-win.

Volg ons op Facebook

Eerlijk interieuradvies van onze familie, voor jouw familie. Volg en like onze pagina op Facebook en blijf op de hoogte!

Lees meer designmeubel eyecatcher interieur stijlvol interieurdesignmeubel eyecatcher interieur stijlvol interieur
Eames Lounge Chair: DE ic ...

Met zijn unieke ontwerpgeschiedenis en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze comfortabele loungestoel niet zomaar een meubelstuk - het is een ware designklassieker die generaties lang meegaat. Een echt topstuk!

Lees meer designmeubel eyecatcher interieur stijlvol interieurdesignmeubel eyecatcher interieur stijlvol interieur