salon nieuw salon salon kopen groot salonVandaag open van 10u00 - 18u00 salon nieuw salon salon kopen groot salon
Vr 29/03:
10u00 - 18u00
Za 30/03:
11u00 - 18u00
Zo 31/03:
gesloten
Ma 01/04:
gesloten
Di 02/04:
10u00 - 18u00
Wo 03/04:
gesloten
Do 04/04:
10u00 - 18u00
Personenlift aanwezig.
Ontdek hier ons aanbod salon nieuw salon salon kopen groot salon

Zo kies je het perfecte salon

Bij de keuze van een salon komt meer kijken dan alleen een kleurtje kiezen en eens in alle zetels in de meubelwinkel ploffen. Vaak is er zoveel keuze dat het moeilijk is om een beslissing te nemen. Design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw geeft je graag wat tips zodat jij binnenkort kan genieten van het perfecte salon.

Een lekker groot salon, of juist niet

Bezint eer ge begint. Of in dit geval: meet eer je begint aan je zoektocht naar een nieuw salon. Want hoe mooi dat gigantische hoeksalon ook is, je bent er niets mee als het niet past in jouw woonkamer. Meet daarom altijd de beschikbare ruimte voor je een salon gaat kopen. Dat geldt trouwens voor alle meubelen. Zo weet je precies of er een ruime driezit in je salon past, of je beter kiest voor een kleine zitbank.

 

 

Kies het model van je salon in functie van … de functie

Eens je de afmetingen van je salon bepaald hebt, denk je best na over het model van je salon. Hou daarbij altijd rekening met de functie ervan. Zal het salon vooral dienen om gasten in te ontvangen, of gebruik je het vooral om in te lezen en om televisie te kijken?  

Bezint eer ge begint. Of in dit geval: meet eer je begint aan je zoektocht naar een nieuw salon.
Kies het model van je salon in functie van … de functie.

Denk ook aan het aantal zitplaatsen dat je nodig hebt en de manier waarop je zelf graag in de zetel zit, hangt of ligt. Zo weet je meteen of je best kiest voor een mooi design salon, een hoeksalon of een moderne relaxzetel.

 


De kleur en het materiaal van je salon kiezen

Over kleuren en smaken valt niet te twisten. Maar hoe jammer zou het zijn als je salon niet bij je interieur past? Het loont dus zeker wel de moeite om goed na te denken over de kleuren, materialen en stijlen. Kies je voor een echte eyecatcher of eerder voor een neutraal gekleurd salon? Wil je lederen zetels of ga je resoluut voor een stoffen salon? Geen paniek, design meubelwinkel Peeters-Van Leeuw geeft advies op maat en helpt je om het perfecte salon te kiezen. Tot binnenkort?

Nieuwe personenlift

We hebben een comfortabele personenlift geplaatst in onze winkel. Ga gemakkelijk naar onze ruime bovenverdieping. Zo is onze volledige collectie voor iedereen toegankelijk.

Lees meer salon nieuw salon salon kopen groot salonsalon nieuw salon salon kopen groot salon
Zo maak je een modern int ...

Wil je graag een modern interieur? Helaas vinden veel mensen een modern interieur vaak koud en onpersoonlijk. Niets is minder waar! In deze blog vind je tips om je eigentijdse interieur warm in te richten.

Lees meer salon nieuw salon salon kopen groot salonsalon nieuw salon salon kopen groot salon

Open op zaterdag 30 maart van 11 uur tot 18 uur

Gesloten op Pasen en Paasmaandag